Välj Skola
Hem | Nyheter | 83 796 kr till Operation Dagsverke!

83 796 kr till Operation Dagsverke!

Arbetssamma elever på Kunskapsskolan Nacka lyckades i år jobba ihop över 80 000 kr under Operation Dagsverke.

Det har hängts tvätt, oljats sandlådor, rensats rabatter, städats garage, skrubbats verandor och promenerats med hundar. Allt till förmån för UNICEFs utbildningsprogram i Mongoliet.

"Maj Brinner"
Dagen avslutades med det årligen återkommande eventet ”Maj Brinner”. Elever och föräldrar samlas i skolan på eftermiddagen där det bjuds på café, elevutställningar och musikframträdanden medans insamlingspengarna summeras.

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.