MENY
Välj Skola
Hem | Nyheter | Antagningen till årskurs 4 och 5 är klar

Antagningen till årskurs 4 och 5 är klar

Kunskapsskolan Nyköping ser fram emot att få välkomna alla nya elever efter sommaren! Rektor Linda Teske kommenterar starten av årskurs fyra och fem här.

– Det är jätteroligt att vi har fått så stor respons inför starten av årskurs fyra och fem. Jag ser fram emot skolstarten i augusti när det är dags att välkomna alla nya elever och vi förbereder för fullt. Vi kommer att vara redo att ta emot eleverna och vi kommer ge dem alla förutsättningar för att lyckas i sina studier, säger rektor Linda Teske.

Vanliga frågor

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.