MENY
Välj Skola
Hem | Nyheter | Bästa skolan i kommunen?

Bästa skolan i kommunen?

Under hösten 2015 har Skolinspektionen genomfört en rad skolenkäter runt om i landet. Enkäterna är ett viktigt underlag i Skolinspektionens arbete med att granska landets skolor. Motsvarande enkäter genomfördes med alla kommunala skolor i Varberg 2012.

Resultatet för Kunskapsskolan Varberg visar att elever, föräldrar och medarbetare på i stort sett samtliga mätområden är mer nöjda med vår verksamhet än vad elever, föräldrar och medarbetare är på övriga skolor i Varberg.

Det resultatet är vi så klart mycket stolta över! Det visar också att det arbetssätt, den omsorg kring eleverna och den tydlighet skolan representeras av inte bara ger kunskapsmässiga resultat utan också uppskattas av elever och föräldrar så väl som av alla som arbetar på skolan.

 

Vanliga frågor

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.