Välj Skola
Hem | Nyheter | De gjorde succé i Big Challenge

De gjorde succé i Big Challenge

Elever från Kunskapsskolan Fruängen har nått internationellt höga resultat i engelska. Se filmen här.

För fjärde året i rad har elever från Kunskapsskolan Fruängen deltagit i Big Challenge. Tävlingen arrangeras för elever runt om i Europa och mäter engelskkunskaper hos elever som inte har engelska som modersmål.

– Våra duktiga elever brukar prestera väl i denna internationella tävling och i år har de gjort riktigt bra ifrån sig. Jag är stolt över eleverna och deras topprestationer, säger Alex Windom, lärare i engelska på Kunskapsskolan Fruängen.

Se filmen:

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.