Välj Skola
Hem | Nyheter | "Eleverna har fått arbeta som på byrå"

"Eleverna har fått arbeta som på byrå"

Årskurs 9 på Kunskapsskolan Spånga har ett ämnesöverskridande projekt i bild, musik och engelska. Se filmen där elever och lärare berättar mer om arbetet.

Film om Kunskapsskolan Spångas projekt om spelgrafik:

Elevbilderna är beskurna.

Bild av Anton.

Bild av Klara.

Skiss av Angelina.

Bild av Victoria.

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.