Välj Skola
Hem | Nyheter | Eleverna om hur man är en bra kompis

Eleverna om hur man är en bra kompis

Elever på Kunskapsskolan Tyresö hade besök av David Berjlund som föreläste bland annat om om hbtq-frågor.

På den senaste BRAVE-dagen föreläste David Berjlund om den goda skolan, hbtq-frågor och att vara en schysst kompis. BRAVE är Kunskapsskolan Tyresös kamratstödjarverksamhet. Efter föreläsningen diskuterade eleverna frågorna.

Föreläsaren David Berjlund

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.