Välj Skola
Hem | Nyheter | Extra idrott för både elever och lärare

Extra idrott för både elever och lärare

Idrottsläraren Janne på Kunskapsskolan Borås har dragit igång extra idrott för alla som har möjlighet.

Varje onsdag klockan 15.10-15.45 finns det möjlighet att vara med på extra träningspass för elever och medarbetare. Träningspasset är upplagt med intensivt styrkepass för att avslutas med konditionsträning.

– Det är roligt och tufft. Vi använder den egna kroppen som vikt i de allra flesta övningar, säger Helena Sundbaum koordinator på Kunskapsskolan Borås.

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.