MENY
Välj Skola
Hem | Nyheter | Kunskapsskolan Saltsjöbaden expanderar

Kunskapsskolan Saltsjöbaden expanderar

Under våren kommer Kunskapsskolan Saltsjöbaden att växa och bli ännu större. Vi har fått tillgång till ytterligare lokaler på skolans område vilket gör att vi kan ta emot fler elever i årskurs 7 till höstterminen 2018.

Stockholm 2017-12-07

Till elever och föräldrar med barn i kö till årskurs 7

Utöver att starta med nya basgrupper i årskurs 4 kommer vi också att utöka med en basgrupp till i årskurs 7, vilket gör att vi kan erbjuda ytterligare 23 elever en plats från och med augusti 2018.

Vi erbjuder en skola med en personligt utformad utbildning, där kunskap och förmågor står i fokus. Varje vecka har eleverna ett coachande samtal med sin handledare där de sätter mål, planerar och utvärderar sitt arbete. Våra elever blir självständiga, lär sig känna tillit till sin förmåga och hittar sin egen drivkraft.

Kunskapsskolan Saltsjöbaden är en skola för årskurs 4-9. Besök gärna vårt öppet hus den 27 januari klockan 10.00-12.00 i våra lokaler på Observatoriebacken. Klockan 11:00 kommer vi ha en informationsstund i vår aula för er som är intresserade av att börja hos oss i blivande årskurs sju nästa höst. Både barn och föräldrar är välkomna!

Hör gärna av dig till mig eller vår koordinator Marika,marika.sabo@kunskapsskolan.se eller via telefon 08-510 082 31, om du har frågor. Vi kommer att påbörja antagningen för vår nya basgrupp i årskurs 7 i december. Antagningsbesked kommer att skickas ut via mail och post. Vi ber er därför att kontrollera era uppgifter i vårt kösystem och göra eventuella uppdateringar.

Vänliga hälsningar,
Emil Burman,
Rektor

Kunskapsskolan
Saltsjöbaden

Tel: 073-317 34 85
E-post: emil.burman@kunskapsskolan.se

Vanliga frågor

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.