Välj Skola
Hem | Nyheter | Kunskap under bar himmel

Kunskap under bar himmel

Kunskapsskolan Borlänge har undervisning i hem- och konsumentkunskap utomhus.

På ett av undervisningspassen i hem-och konsumentkunskap lagade flitiga elever kycklinggryta med ris i strålande solsken.

På Kunskapsskolan i Borlänge ser man till att vara ute när det finns möjlighet under både idrott och hem-och konsumentkunskap.

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.