Välj Skola
Hem | Nyheter | Många kom på ”reunion”

Många kom på ”reunion”

Kunskapsskolan Örebro bjöd in förra årets nior till en reunion med övernattning och intresset för att besöka sin gamla skola var stort.

Av de 84 avgångseleverna kom totalt 63 till skolan en fredagkväll i januari för att äta pizza och umgås.

Återträffen, som kom till på de före detta elevernas initiativ, var mycket lyckad enligt rektorn Mats Barlow.

– Framförallt var det roligt att höra att många av våra gamla elever tycker att deras studier går mycket bra på gymnasiet och att de ligger bra till jämfört med elever som kommer från andra skolor, berättar Mats Barlow.

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.