Välj Skola
Hem | Nyheter | Se filmen om framtidsförmågorna

Se filmen om framtidsförmågorna

Vi på Kunskapsskolan tror att det behövs både ämneskunskaper och förmågor för att vara med och forma framtiden.

I filmen möter ni sex olika elever som presenterar hur de använder sina förmågor även utanför skolan.

Världen förändras i allt snabbare takt. Det betyder att förutsättningarna för hur du ska studera och arbeta hela tiden ändras.

Förutom gedigna ämneskunskaper tror vi att du behöver utveckla sex framtidsförmågor för att tryggt kunna forma din framtid och förverkliga dina drömmar.

Varje dag kommer vi hjälpa dig att träna och utveckla de förmågorna i din vanliga undervisning.

Du kommer att bli bra på att veta hur du lär dig saker, att samarbeta, vara handlingskraftig och innovativ. Du kommer att agera globalt och leva digitalt och på ett naturligt sätt vara med driva och utvecklingen framåt.

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.