Välj Skola
Hem | Nyheter | Skämtsam teater om identiet

Skämtsam teater om identiet

Årskurs 4-6 på Kunskapsskolan Uppsala har njutit av teatergruppen Tio fötters komedi "Robins lillasyster" om identitet och förebilder.

Teaterns tema passade bra ihop med det likabehandlingsarbete som sker på skolan. Uppsättningen är en komedi om en flickas strävan efter att hitta sin identitet i en värld med manliga förebilder.

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.