Välj Skola
Hem | Nyheter | Utbildningsdirektör: "Det finns hopp för svensk skola"

Utbildningsdirektör: "Det finns hopp för svensk skola"

Susanne Nord, utbildningsdirektör i Nacka kommun, besökte Kunskapsskolan Nacka. Nu har hon bloggat om besöket.

"...Lärarna på skolan får också mycket beröm av eleverna, som upplever att de får den coachning som de behöver och lite till av sina handledare, för att nå sina mål. Lärare och elever arbetar tätt tillsammans och har många avstämningsstationer på ett läsår. Den bild eleverna ger mig gör mig glad, det finns hopp för svensk skola!!!" Läs hela Susanne Nords inlägg här.

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.