MENY
Välj Skola
Hem | Nyheter | "Vi är glada men långt ifrån färdiga"

"Vi är glada men långt ifrån färdiga"

Fredrik Lindgren, Vd Kunskapsskolan i Sverige, Linn Henriksen, HR-specialist och Sanna Schönwell, Tf HR-chef.

Kunskapsskolan har tilldelats företaget Universums pris för Årets Employer Brandingföretag. Utmärkelsen togs emot på Magnet Awards som är en tävling inom Employer branding.

Kunskapsskolans vd Fredrik Lindgren och Tf HR-chef Sanna Schönwell kommenterar utmärkelsen nedan:

Delar av Universums motivering:
Kunskapsskolan har arbetat med frågorna på ett mycket engagerat sätt och var bland de första i sin bransch att fokusera på attraktiviteten som arbetsgivare. Frågorna är vidare väl förankrade i ledningen. Vi tycker därför att detta företag förtjänar all uppmärksamhet och borde också kunna inspirera andra.

Juryn för Magnet Awards består av:
Paulina Ekvall, HR-direktör på Billerud Korsnäs, Ann Ericsson, Head of Employer Branding på Skanska, Andreas Werr, ekonom och professor i företagsekonomi på Handelshögskolan, Eva-Lotta Göthe, Head of Group Employer Branding på Telia, Sofie König, senior partner på Stardust Consulting, Nicolas Tidhammar, vd och grundare på Whydentify, samt juryns Hieronymus Rony Lutz från Universum Brand Evolution.

Vanliga frågor

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.