Välj Skola
Hem | Nyheter | "Vid varje läsårsslut utvärderas arbetet på skolan"

"Vid varje läsårsslut utvärderas arbetet på skolan"

Lidija Münchmeyer, rektor på Kunskapsskolan i Helsingborg, om arbetet med skolresultat och kvalitetsutveckling.

– Vi har definitivt höjt kvaliteten på undervisningen samt att vi alla känner att vi har ett gemensamt ansvar för vår skola. Vi kan t.ex. se att våra elever i allt större utsträckning når sina mål och att allt fler klarar nationella proven, säger rektor Lidija Münchmeyer om det konkreta resultatet av kvalitetsarbetet på Kunskapsskolan i Helsingborg.

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.