Välj Skola

Vår pedagogiska modell

Vår miljö

Lokaler

Våra lokaler är utformade för att ge dig en trygg och studiefokuserad miljö. Det betyder att vi har olika typer av rum för våra olika lektionsformer. Dessutom kännetecknas vår interiör av mycket färg och glasväggar för att skapa en miljö som främjar lärande. Hos oss ska alla elever bli sedda och känna sig trygga.

Öppenhet

Lärarna på Kunskapsskolan spenderar mycket tid med eleverna och lärare och elever har en nära relation. Eleverna ingår i olika undervisningsgrupper i olika ämnen och umgås mellan årskurserna, vilket gör det lätta att hitta vänner. Detta skapar en öppenhet på våra skolor och det är vi stolta över!

Värderingar

Vi på Kunskapsskolan har fyra tydliga värderingar som hjälper till att forma kulturen på skolorna. Tillsammans bygger värderingarna en gemensam grund att stå på som guidar både elever och medarbetare i hur vi alla bör agera.

Våra värderingar:

• Vi ser kraften i varje individ
  • Vi når längre tillsammans
  • Vi har höga förväntningar
  • Vi drivs av utveckling

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.