Välj Skola

Årskurs 4 och 5

Vi utökade skolan med årskurs 4 och 5 hösten 2014. Vi tror att det kommer att vara bra för elevernas studieresultat att lotsas in i vårt arbetssätt redan i år 4 och det stämmer även bättre överens med stadieindelningen (år 4-6 och år 7-9) som blivit tydligare i den nya läroplanen.

Personligt utformat även i mellanstadiet

I årskurs 4 och 5 är det mesta likt det arbetssätt vi jobbar efter i 6:an till 9:an. Skolgången är personligt utformad och individen står självklart i centrum. Men på några områden ser det naturligtvis annorlunda ut för att passa dig som går i 4:an och 5:an. Grupperna hålls ihop mer och mängden eget ansvar anpassas för en nivå som passar en 4:e eller 5:e-klassare.

Är du intresserad av att börja år 4 eller 5 hos oss?

Står du redan i kö till årskurs 6 och vill ändra din köplats så att den gäller årskurs 4 eller 5 hör du också av dig så ordnar vi det. Maila info.borlange@kunskapsskolan.se
eller ring:
Ingela Björkgren, Koordinator
08- 510 083 61

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.