Välj Skola

Musikprofil

Musikprofil på Kunskapsskolan Landskrona

Du som är intresserad av musik kan ägna dig extra mycket åt pop, rock, hip hop eller klassisk musik under din tid på Kunskapsskolan.

Musikproflilen erbjuds samtliga elever och du kan bland annat:

• Prova på att spela instrument och spela i band
• Skapa musik med hjälp av dator och lära dig använda program som Cubase eller Reason
• Utveckla din sångförmåga och få sjunga tillsammans med andra
• Spela in musik i skolans inspelningsstudio
• Delta i scenframträdanden och konserter

Kunskapsskolan Landskrona är en skola för barn i årskurs 4-9, med plats för 320 elever. Vi tar inte ut några elevavgifter utan vi omfattas av den kommunala skolpengen.

Ansökan

Du behöver inte göra något antagningsprov för musikprofilen. Du ansöker som vanligt här på Kunskapsskolans hemsida eller genom att beställa ansökningshandling på tel 08-506 910 40. Antagning baseras på turordning i kön och syskonförtur. Kontakta gärna oss om du har frågor redan nu.

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.