MENY
Välj Skola

Nyheter

Lund

Följ våra senaste nyheter och uppdateringar från elever och lärare!

29 maj 2017

Kunskapsskolan på Framtidens l...

När Kunskapsskolan nyligen deltog på konferensen Framtidens lärande fanns en rad olika personer med och föreläste om Kunskapsskolans pedagog...

17 maj 2017

Ifous och Kunskapsskolan fokus...

Film om studien forskningsinstitutet Ifous genomfört tillsammans med Kunskapsskolan och fyra andra skolaktörer rörande elevers matematikkuns...

20 april 2017

De för fram elevernas röster

På Kunskapsskolan i Lund är det dags för elevråd. Uppslutningen är hög och det senaste läsåret har man drivit igenom många idéer.

3 april 2017

Kunskapsskoleelever tog guld i...

Nanna och Maria från Kunskapsskolan Lund tog hem guldet i svenska när språkolympiadens riksfinal avgjordes på Latinskolan i Malmö.

23 februari 2017

Läslust lyfts med tips från bi...

Den här dagen samlas årskurs 7 på Kunskapsskolan i Lund i omgångar i skolans arena. Det är dags för en stor dos bokinspiration.

17 februari 2017

Ny satsning för bestående mate...

Vilka kunskaper i matematik tar eleverna med sig från grundskola till gymnasiet? En studie som forskningsinstitutet Ifous nu genomfört tills...

Vanliga frågor

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.