Välj Skola

Fotbollsprofil

Fotbollsprofil från årskurs 6

Kunskapsskolan Örebro erbjuder fotbollsprofil i samarbete med Örebro SK. Vi tränar två gånger varje vecka och varierar mellan naturgräs,
konstgräs och inomhus. Träningarna leds av erfarna tränare från ÖSK som hjälper dig att förbättra både teknik och spel.

Vi utgår ifrån varje spelares individuella utveckling och fokuserar på de fyra områdena fotbollsträning, fysisk träning, coaching och kommunikation samt kost och friskvård.

Fotbollsträningen omfattar sex övergripande områden: bollbehandling, utmana, passningsspel, skott, individuellt försvarsspel och spel.
Vill du veta mer om Kunskapsskolan och fotbollsprofilen är du välkommen att kontakta oss på info.orebro@kunskapsskolan.se eller kontakta rektor Mats Barlow på telefon 08-510 083 22.

Ladda ned PDF: Folder om fotbollsprofilen

Ansökan

Anmälan till fotbollsprofilen sker direkt till skolan i samband med ordinarie ansökan. Ansökan till Kunskapsskolan kan göras

eller genom att beställa ansökningshandlingar på telefon 08-506 910 40.

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.