Välj Skola

Observationskvällar

Observationskvällar vid Kunskapsskolans Naturvetenskapliga Centrum i Saltsjöbadens Observatorium för allmänheten följande kvällar och tider under höstterminen 2015:

26 oktober kl. 18.00 och 19:30
23 november kl. 18.00 och 19.30
21 december kl. 18.00 och 19.30

Vid klart väder tittar vi i 50-cm refraktorn som är ett av Sveriges bästa teleskop. Vid mulet väder hålls ett astronomiföredrag.
15 personer per tillfälle. Kostnad 75 kr/person. Ni bokar genom mail till

anders.vasterberg@kunskapsskolan.se

Välkomna!
Anders Västerberg

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.