Kunskapsskolan Botkyrka
Kunskapsskolan Botkyrka är en 6-9-skola med plats för 440 elever. Vårt arbetssätt, med fokus på en personligt utformad utbildning som utgår från varje elevs förutsättningar, stimulerar eleven att anstränga sig och nå bättre resultat än han/hon trodde var möjligt. Under de här åren har vi sett många exempel på att arbetssättet fungerar och att våra elever lär sig mer än de gör i en vanlig skola. Av våra elevers föräldrar anser 9 av 10 att deras barn trivs och lika många att Kunskapsskolan ger bra förutsättningar att klara sig i framtiden.

Våren 2013 gick våra 9:or ut med ett meritvärde (betygspoäng för ansökan till gymnasiet) på i snitt 240,9 poäng, läs mer.

Kunskapsskolan är en helt avgiftsfri skola som finansieras med den kommunala skolpengen. Skolan ligger nära både pendeltåg (Tumba station) och bussar.

Mer om vårt arbetssätt

För ytterligare information kontakta:

Mary Böhm

Snabbfakta

• Kunskapsskolan är öppen för alla elever.
  • Kunskapsskolan Botkyrka omfattar skolår 6-9 med plats för 440 elever.
  • Antagningen görs efter ködatum. Syskonförtur tillämpas. Elever som är folkbokförda i Botkyrka ska även registrera sig via kommunens hemsida. Kontrollera vad som gäller i din hemkommun.
  • Kunskapsskolan är en helt avgiftsfri skola som finansieras med kommunal skolpeng.

Skolstart

Onsdag 20 augusti

För mer information och tider, se Rektorsbrevet

Januari 2014

Elevrådet på Kunskapsskolan Botkyrka!

iPad till eleverna
På Kunskapsskolan Botkyrka har vi en så kallad 1-till-1-satsning. Vi har låtit vårt elevråd göra en omröstning bland eleverna för att ta reda på om de helst ville ha en bärbar dator eller en iPad. Resultatet visade på en överväldigande majoritet för iPads vilket även passar mycket bra ihop med vår webbportal Kunskapsporten, där allt studiematerial finns.

Hans Stahles väg 17
147 41 Tumba