MENY
Välj Skola

Medarbetare

Dejan Urukalo

Jag heter Dejan Urukalo och är rektor här på Kunskapsskolan Enskede sedan hösten 2012.
Jag har arbetat på Kunskapsskolan sedan hösten 2001 och har under mina år hunnit arbeta som lärare och skolledare på flera av våra skolor. Jag var bland annat med och startade Kunskapsskolan Fruängen 2003 och arbetade där som rektor i 5 år.

Möjligheten att få undervisa och handleda varje elev på individnivå var en av de största anledningarna till att jag valde att lämna min lärartjänst i den kommunala skolan och börja på Kunskapsskolan. Jag har sedan dess sett de enorma fördelar vårt utbildningskoncept för med sig för alla sorters elever. Eleverna utmanas, blir sedda och utvecklas på ett sätt som är unikt i skolsverige idag.

Vår tro på att vi kan påverka och göra skillnad gör att vi sätter höga mål för vår verksamhet. Vi vet att alla elever har viljan och förmågan att nå högt ställda mål om de blir motiverade och undervisade av drivna, kompetenta och professionella lärare. Att vår skola i många år har haft mycket goda studieresultat och hög elev- och föräldranöjdhet är ett resultat av detta.

Mitt mål är att verka för att våra elever och deras föräldrar ska vara nöjda med sitt val av skola och att vi alltid skall sträva efter att utvecklas och bli än bättre på att bedriva skolverksamhet med hög trivsel och goda studieresultat.

Dejan Urukalo

Vanliga frågor

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.