MENY
Välj Skola

Medarbetare

Elisabet Hjelm

Jag heter Elisabet Hjelm och är rektor på Kunskapsskolan Fruängen från hösten 2008.
Jag har arbetat med ungdomar i den här åldersgruppen inom den kommunala verksamheten i över trettio år, först som lärare i idrott och biologi och de senaste sexton åren som skolledare. Det är härligt att arbeta med ungdomar och se dem växa och utveckla sina förmågor.
Vi vet att alla människor är olika, lär på olika sätt och i olika takt. Därför känns det så bra att kunna erbjuda varje elev en personligt utformad och målinriktad utbildning.

Att nå ett utmanande men ändå rimligt uppsatt mål ger självförtroende och lust att gå vidare i sin egen personliga utveckling. Därför ska varje elev ha rätt till personliga utmaningar mot tydliga mål.
Jag vill att varje elev på Kunskapsskolan Fruängen ska känna glädjen i och lusten till att lära sig nya saker. I samarbete med skolans medarbetare ska varje elev tänja sina gränser och nå kunskapsnivåer som kändes avlägsna då de började på vår skola.

Elisabet Hjelm
Rektor

Vanliga frågor

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.