MENY
Välj Skola

Medarbetare

Linda Noaksson

Mitt namn är Linda Noaksson och jag arbetar sedan 1 april 2014 som rektor på Kunskapsskolan i Jönköping. Jag är utbildad gymnasielärare med inriktning samhällskunskap och historia och har arbetat som det i ett antal år inom Praktiska gymnasiet i Jönköping.

Under min tid inom Praktiska har jag även haft förmånen att starta en ny gymnasieskola i Härnösand där jag arbetade som rektor under en tid.

Efter min tid som rektor fick jag ansvaret för IT-pedagogiken inom Praktiska där jag bland annat var ansvarig för läroplattformens utveckling.

Anledningen till att jag sökte mig till Kunskapsskolan är främst den personligt utformade utbildningen, där elever har möjlighet att utvecklas i egen takt och där eleverna genom personlig handledning får det stöd de behöver för att nå de mål som de har satt upp.

Redan under mitt första besök på Kunskapsskolan slogs jag av vilken trevlig stämning det råder på skolan och den känslan jobbar jag och mina medarbetare för att alla som kommer till vår skola ska ha.

Varmt välkommen till Kunskapsskolan!
Linda Noaksson

Vanliga frågor

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.