Välj Skola

För elever

Sjukanmälan

lämnas av vårdnadshavaren varje sjukdag senast kl 07.45.

Sjukanmälan är giltig om du som förälder själv knappar in i Skola24 alternativt ringer skola24 på nummer 0515-86905. Knappa in ditt barns personnummer. Observera att numret du ringer från loggas för kunna se att det är du som vårdnadshavare som ringer.

Vi ber er att inte maila in sjukanmälningar till basgruppshandledaren.

Vid problem med sjukanmälning så kontakta skolan på telefonsvararen 08-506 916 81 eller smsa/ring till 0733-173469

Fritidsklubben

Vi har avgiftsfri fritids varje dag fram till kl 16.30. Anmäl varje morgon om du vill gå på fritids så att vi kan göra en bra planering för dagen. Anmälan görs till resp basgruppshandledare eller Marie & Jasna.

Ledighetsansökan

Ladda ned som pdf: Ledighetsansökan

Matsedel

Ladda ned som pdf:

Likabehandlingsplan

Ladda ned som pdf: Likabehandlingsplan

Drogpolicy

Ladda ned som pdf: Drogpolicy

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.