Välj Skola

För elever

Sjukanmälan

Vårdnadshavare sjukanmäler sitt barn senast kl 08.00 varje dag barnet är sjukt. Uppge namn och årskurs
Telefonnummer: 0515-86905

Ledighetsansökan

Ladda ned som pdf: Ledighetsansökan

Likabehandlingsplan

Ladda ned som pdf: Likabehandlingsplan

Ordningsregler

Ladda ned som pdf: Ordningsregler

Matsedel

Ladda ner som pdf: Vecka 9-10

Skolskjuts

Ladda ned som pdf:
Arabiska
Romani
Somaliska

Elevhälsoteam

Kurator Sofia Klitsie

Sofia Klitsie är på skolan alla dagar.
Mobil: 0733- 995234
E-post: sofia.klitsie@adm.kunskapsskolan.se

Skolsköterska Monica Vial

Monica Vial är på skolan måndagar och fredagar samt varannan tisdag. Besökstid kl 08.30-15.30
E-post: skolsyster.linkoping@kunskapsskolan.se

Specialpedagog Rose-Marie Lönnkvist

Rose-Marie är på skolan alla dagar.
E-post: rose-marie.lonnkvist@kunskapsskolan.se

Rektor Henrik Svärd

E-post: henrik.svard@adm.kunskapsskolan.se

Kunskapsklubben

På Kunskapsskolan i Linköping erbjuder vi Kunskapssklubben för eleverna i årskurs 4-5. Verksamheten bedrivs i skolans lokaler och vi utnyttjar redaktioner, bibliotek, utemiljön och lokaler för de praktiska ämnena för stimulerande och varierade aktiviteter. Kunskaps­klubben erbjuds på eftermiddagar efter skolans slut fram tills kl 16.30

Att komma till Kunskapssklubben innebär att barnet är med och tar eget ansvar över sin fritid. Barnet deltar frivilligt i de aktiviteter som erbjuds.
Mellanmål finns att köpa på eftermiddagen i skolans elevcafé.
Verksamheten är kostnadsfri. På studiedagar och lovdagar är Kunskapsklubben stängd. På morgonen erbjuds ingen ordnad aktivitet men skolan är öppen och bemannad från kl 7.30 och alla elever är välkomna.

Telefonnr: 0733-931927

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.