Välj Skola

Medarbetare

Kajsa Rehnman

Jag heter Kajsa Rehnman och är från och med 13 augusti ny rektor på Kunskapsskolan Nacka. Jag har varit rektor inom NTI Gymnasiet de senaste fem åren och är gymnasielärare i botten. Den statliga rektorsutbildningen slutförde jag 2013.

Mitt uppdrag som rektor är att säkerställa att alla elever når kunskapsmålen, att skolan har en bra arbetsmiljö samt en skolkultur som främjar lärande. För att lyckas med detta måsta alla vi som arbetar i skolan, våra elever och ni som vårdnadshavare jobba tillsammans mot att skapa den bästa skolan och de bästa förutsättningarna för elevens lärande.

Jag tror på ett ledarskap som är transparent, ansvarstagande och jag har en stark tro på individens ständiga lärande.

Kunskapsskolan i Nacka håller väldigt hög kvalité och har mycket skickliga pedagoger men man får aldrig luta sig tillbaka utan ständigt arbeta med att bli bättre. Jag hoppas jag ska kunna bidra i det arbetet.

När jag inte arbetar umgås jag med min familj samt försöker få mig så mycket kultur till livs som möjligt. Hunden hjälper mig ut på långa promenader och jag åker mer än gärna utför när årstiden är mörk.

Kom gärna förbi och hälsa! Är min dörr stängd är jag upptagen, men oftast kommer den stå öppen. En bra relation mellan hem och skola är en förutsättning för att vi som skola ska kunna lyckas med vårt uppdrag.

Kajsa Rehnman

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.