MENY
Välj Skola

Norrköping

Kunskapsskolan Norrköping är en skola för årskurs 6-9 och vi finns på Knäppingsborgsgatan 2.

 • Ifous och Kunskapsskolan fokuserar på matematik

  Film om studien forskningsinstitutet Ifous genomfört tillsammans med Kunskapsskolan och fyra andra skolaktörer rörande elevers matematikkunskaper.

  Läs mer
 • "Lärare - ett av de viktigaste yrken som finns"

  Markus Brunfelt är en av Kunskapsskolans rektorer. Här svarar han på tre snabba frågor om sitt ledarskap.

  Läs mer
 • ”Relationen du får med eleverna är unik”

  Liselott Blennö är svensklärare och PH-ansvarig på Kunskapsskolan i Norrköping. Här berättar hon om sitt arbete.

  Läs mer
 • Ny satsning för bestående matematikkunskaper

  Vilka kunskaper i matematik tar eleverna med sig från grundskola till gymnasiet? En studie som forskningsinstitutet Ifous nu genomfört tillsammans med Kunskapsskolan och fyra andra skolaktörer visar hur elevernas kunskaper blir bestående.

  Läs mer
 • Rektorsbloggen

  Markus Brunfelt, rektor på Kunskapsskolan Norrköping, bloggar om skolutveckling och pedagogiskt ledarskap. Denna gång om betydelsen av en medveten acceptans av sidospår.

  Läs mer

Kunskapsskolan Norrköping är en skola för elever i årskurs 6-9.

Vi lockar fram det bästa hos varje elev. Elever lär på olika sätt och i olika takt. Därför erbjuder vi en utbildning som är personligt utformad. Hos oss arbetar du mot egna personliga mål med ambitionen att nå höga slutbetyg i 9:an. Du har en personlig handledare som ger stöd och följer upp hur det går och försöker locka dig att tänja dina gränser. Vårt arbetssätt skapar god stämning mellan lärare och elever, en trygg miljö och en lust att lära. Det leder i sin tur till goda studieresultat.

Om att byta till oss

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst.

Läs mer

Oliver, årskurs 7

“Lärarna är jättebra här. De bryr sig verkligen om hur det går för just mig och vad jag behöver.”

Markus Brunfelt, Rektor

Läs mer

För elever

På sidan För elever finns praktisk information som t ex
- Ledighetsansökan
- Likabehandlingsplan
Läs mer

Rutiner för klagomålshantering

Enligt 4 kap 8 § i Skollagen ska det finnas skriftliga rutiner för att ta emot och utreda klagomål mot utbildningen vid skolan.

Läs mer om Kunskapsskolans rutiner här.

Telefon: 08-506 911 40

Knäppingsborgs­gatan 2
602 26 Norrköping
Vanliga frågor

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.