Kunskapsskolan Norrköping
Vår skola ligger på Knäppingsborgsgatan 2 i Norrköpings anrika industrikvarter intill Swartzens valv. Vi har fått förmånen att skapa en modern skola på klassisk industrimark och resultatet gör oss stolta. Skolans entré lyser blå och leder dig in i vår skolas hjärtpunkt. Vårt café är för många en favoritplats där man kan träffa sin handledare, ta en fika med en kompis eller ägna sig åt någon av våra rastaktiviteter som vår skolvärdinna erbjuder.

Genom hela vårt hus löper en tanke - var och en ska bli sedd. Därför har vi valt att arbeta med glasade väggar som släpper igenom solens ljus. Färger lockar till nyfikenhet och lust. Moderna, funktionella möbler står som kontrast mot det gamla industrihusets gjutjärnspelare som lyfter taket högt, högt över våra huvuden.

Alla människor är olika och lär på olika sätt. Därför vill vi ge varje elev en personligt utformad utbildning. Vår skola är en arbetsplats för elever som vill arbeta med tydliga mål och få en bra förberedelse för sina gymnasiestudier.

Våren 2013 gick våra 9:or ut med ett genomsnittligt meritvärde på 234 poäng. Andel gymnasiebehöriga var 100%.

Mer om vårt arbetssätt

För ytterligare information, kontakta

Markus Brunfelt
Snabbfakta
  • Kunskapsskolan är öppen för alla elever och helt avgiftsfri.
  • Kunskapsskolan Norrköping omfattar skolår 6-9.
  • Kunskapsskolan Norrköping har plats för 440 elever.
  • Antagning sker utifrån ködatum. Syskonförtur tillämpas
Meriterad lärare
Vi är mycket stolta över vår kollega Anders Nilsson som genomgått Aretes meriteringsprogram för yrkesskickliga lärare. Läs mer
Knäppingsborgsgatan 2