MENY
Välj Skola

Medarbetare

Kajsa Andersson

Lärare

Maila

Jag heter Kajsa Andersson och undervisar i svenska och svenska som andraspråk. Jag sökte till Kunskapsskolan för att jag tror på en skola där individen står i centrum för lärandet. Kunskapsskolans koncept gör det möjligt för varje enskild elev att utifrån sina egna förutsättningar nå sina personliga mål. På Kunskapsskolan får eleverna även möjlighet att träna på att ta ansvar för sina studier och sitt lärande, vilket ger en bra förberedelse inför fortsatta studier och kommande arbetsliv.  

Det bästa med att vara lärare är självklart det dagliga arbetet med alla ungdomar. Det är speciellt att få vara en del av elevernas lärandeprocess samt uppleva deras sociala utveckling. Den täta elevkontakt och nära samarbete med kollegor som Kunskapsskolan erbjuder har dessutom gjort läraryrket ännu roligare. 

Vanliga frågor

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.