MENY
Välj Skola

Tumba

Kunskapsskolan Tumba är en skola för årskurs 6-9 och vi finns på Hans Stahles väg 17.

 • Ha ett skönt sommarlov!

  Vi önskar er en riktigt härlig sommar - var rädda om er.

  Läs mer
 • Nytt på Kunskapsporten i höst

  Kunskapsskolans elever arbetar dagligen med Kunskapsporten där de flesta av skolans läromedel finns samlade.

  Läs mer
 • Nytt på schemat: Kunskapsskolans elever kodar sig in i framtiden

  Från och med höstterminen 2017 kommer elever i årskurs 5 och 8 på Kunskapsskolan att få kodning på schemat och därmed lära sig att programmera.

  Läs mer
 • Kunskapsskolan på Framtidens lärande

  När Kunskapsskolan nyligen deltog på konferensen Framtidens lärande fanns en rad olika personer med och föreläste om Kunskapsskolans pedagogik och utvecklingsarbete.

  Läs mer
 • Ifous och Kunskapsskolan fokuserar på matematik

  Film om studien forskningsinstitutet Ifous genomfört tillsammans med Kunskapsskolan och fyra andra skolaktörer rörande elevers matematikkunskaper.

  Läs mer

Här kommer en hälsning till dig som står i kö till Kunskapsskolan Tumba! Mycket är på gång inför kommande läsår och vi gör satsningar vi gärna vill berätta om:

Stor satsning på meriterade lärare

Till hösten kommer vi att ha tre förstelärare på skolan. Föreslärare är en titel som är införd av regeringen på nationell bas. Det är ett karriärsteg för lärare som visat sig vara särskilt yrkesskickliga. Tre av våra lärare har genomgått den tuffa meriteringen och kommer nu vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på skolan.

Förbättring av våra lokaler

Vi har beslutat att investera ca 8 miljoner i våra lokaler. Skolan ska dels fräschas upp i allmänhet men den ska även byggas om så att vi får bättre bild- och slöjdsalar samt fler hemkunskapskök när höstterminen startar. I ombyggnaden ingår också en bättre skolgård med bollplaner och lekytor. Det känns extra roligt att vi kommer att få en ny trevlig utemiljö som kommer att stå färdig under nästa läsår.

Om att byta till oss

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst.

Läs mer

Simon, årskurs 9

“Närheten till lärarna är speciell här och stämningen är jättebra.”

Martin Norin, Rektor

Läs mer

För elever

På sidan För elever finns praktisk information som t ex
- Sjukanmälan
- Ordningsregler
- Likabehandlingsplan

Läs mer

Rutiner för klagomålshantering

Enligt 4 kap 8 § i Skollagen ska det finnas skriftliga rutiner för att ta emot och utreda klagomål mot utbildningen vid skolan.

Läs mer om Kunskapsskolans rutiner här.

Telefon: 0733-17 34 45

Hans Stahles väg 17
147 41 Tumba
Vanliga frågor

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.