MENY
Välj Skola

Medarbetare

Marie Bomark

Biträdande rektor
Lärare
T. 0733-816354

Maila

Jag heter Marie Bomark och är bitr.rektor och ma/no-lärare på skolan. Jag är uppväxt i Ljusdal men flyttade till Uppsala för att studera och blev sedan kvar i denna vackra stad. Jag har arbetat som lärare sedan januari 2003 och har arbetat på Kunskapsskolan Uppsala Norra sedan hösten 2011. Jag tycker det är fantastiskt att få arbeta med ungdomar och få vara med att bygga deras grund för framtiden och jag tycker att Kunskapsskolans arbetssätt möjliggör att möta och utveckla varje individ utifrån dennes behov och förutsättningar. Jag gillar också variationen i arbetet, att ingen dag är den andre lik. När jag inte arbetar gillar jag att bland annat resa, åka skidor, läsa böcker, titta på film och förstås vara med min familj och vänner.

Vanliga frågor

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.