MENY
Välj Skola

Medarbetare

Emma Pettersson

Lärare
Matematik, NO

Maila

Jag heter Emma Pettersson och undervisar i matematik och NO. Matematik för att det är så roligt att lösa problem och NO för att frågor om människan och miljön är avgörande för hur vår gemensamma framtid ska se ut.
Jag läste till lärare i Göteborg och blev färdig 2007. Det finns många skäl till att jag valde läraryrket, men här är mina topp tre: Det är meningsfullt, utvecklande och blir aldrig långtråkigt. Och som en bonus – det blir bara roligare ju längre jag arbetar.

Varbergsbo blev jag för ungefär tre år sedan och jag trivs som fisken i vattnet med staden och livet här. När jag inte jobbar hittar du mig förmodligen, tillsammans med min familj och en picknickkorg, vid havet, i skogen eller på någon av stadens lekplatser.

Vanliga frågor

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.