MENY
Välj Skola

Medarbetare

Kristborg Einarsdottir

Lärare
Matematik, NO, Teknik
Förstelärare, Arbetslagsledare år 7-9

Maila

Jag heter Kristborg Einarsdóttir och jag är lärare i matematik, no och teknik. Jag är dessutom inne på mitt tredje år som förstelärare.

Jag tycker om mitt arbete! Jag gillar att arbeta nära eleverna, att stötta dem i deras lärprocess, att se hur de växer och utvecklas under sin skoltid.

Jag är född och uppvuxen på den vackra ön, Island, men har bott i Sverige i snart halva mitt liv. Jag gillar att vara vid havet, att röra på mig, att läsa och umgås med min fina familj.

Vanliga frågor

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.