Information om terminsstarten på Kunskapsskolan Ystad

Vi ser mycket fram emot att få träffa dig! Här kommer information kring skolstarten. Hoppas att du är riktigt taggad efter sommaren!

Terminsstart

Nya elever i år 4 och 6 startar terminen den 19 augusti kl 08.30 i skolans café. Där kommer vi att hälsa välkomna, ha ett litet upprop och sedan aktiviteter i basgrupperna under dagen. Skoldagen avslutas kl 14.30. Klubben har öppet till kl 16.30.

Nya elever i år 7 och 8 startar terminen den 19 augusti kl 09.00 i skolans café. Där kommer vi att hälsa välkomna, ha ett litet upprop och sedan aktiviteter i årskursen. Dagen avslutas kl 14.30.

Den 19 och den 20 augusti kommer ovanstående elever att vara “ensamma” i respektive byggnad för att få en bra introduktion och lära känna skolan. Klubben är öppen båda dagarna till 16.30.

Den 21 augusti samlas sedan samtliga elever på fotbollsplanen kl 09.00 för att fira att skolan börjar igen. Den första skoldagen avslutas kl 14.00 för år 4-6 och 15.30 för 7-9. Klubben har öppet till 16.30.

Från torsdagen den 22 augusti kör vi enligt schema (se bild) och Klubben kör på till 16.30 varje dag.

Jag hoppas ni har haft ett härligt lov!
Eva Borgström
eva.borgstrom@kunskapsskolan.se