Varje dag handlar om att utvecklas

Hos oss arbetar du mot individuella mål och tänjer dina gränser. Din lärare och personliga handledare ger stöd och coachar dig mot höga resultat. På Kunskapsskolan handlar varje dag om att du ska utvecklas.

hero banner bild hero banner bild
Ansök
Om oss

OM OSS

Kunskapsskolan Borås är en skola för elever i årskurs F-9

Vårt mål är att ha elever och lärare som trivs och utvecklas. Vi vet att alla lär på olika sätt och i olika takt. Därför har vi skapat vi en utbildning som utgår från varje individ. Hos oss får du en trygg skola där alla blir sedda och utmanade.


Förskoleklass till årskurs 3

Kunskapsskolan Borås har växt och har sedan hösten 2021 även F-3. Vår pedagogik fokuserar på den individuella utvecklingen och varje elevs unika behov. Samtidigt arbetar vi i grupp med att bygga relationer och en stark sammanhållning. I en miljö där varje elev får vara sig själv skapar vi en skola där eleverna trivs och utvecklas.

Aktuellt


 • Rektorn har ordet

  Rektorn har ordet juni - Kunskapsskolan Borås

  Rektor Björn Nyman berättar om händelser på skolan. Läs mer

 • Podd

  Nytt avsnitt: Premiär för Skolprats första lärarprat

  Nu släpps läsårets sista Skolprat. Och det här gången bjuds lyssnarna på premiär - poddens första skolprat med gästen och musikläraren Alexander Bergström. Läs mer

 • Podd

  Skolprat: Om hur vi skapar elevdelaktighet

  Hur ökar man elevernas delaktighet i skolan? I månadens Skolprat träffar Karin och Markus eleverna Tove och Aisha och rektorn Åsa på Kunskapsskolan i Lund för att prata om just det. Läs mer

 • Podd

  Skolprat: Lars Strannegård om bildningens betydelse

  I detta avsnitt av Skolprat träffar Karin och Markus Handelshögskolans rektor Lars Strannegård. Läs mer

 • I skolan

  Elina i årskurs 8: “Det bästa är att få jobba i sin egen takt”

  Elina är elev på Kunskapsskolan i Borås. Här berättar hon om hur det är att gå på skolan och vad hon trivs bäst med. "Alla får jobba i sin takt och man får hjälp när man behöver det", säger Elina. Läs mer

 • I skolan

  Här är vinnarna av årets Gärdestadstipendie

  Nu har årets Gärdestadstipendie delats ut på Kunskapsskolan och Kunskapsgymnasiet. Alma från Kunskapsskolan Jönköping och Malin från Kunskapsskolan Norrköping är årets pristagare på grundskolan. "Jag är överväldigad, det känns som att jag drömmer! Jag skriver hela tiden, och skulle vilja bli författare när jag blir stor", säger Alma i årskurs 6. Läs mer

Artiklar

Kalendarium

Läsår 2021/2022
7 jan

Skolstart

27 jan

Lovdag, fritidshemmet stängt

Vecka 7

Sportlov

7 mars

Lovdag

30 mars

Lovdag, fritidshemmet stängt

Vecka 15

Påsklov

9/5

Lovdag

26/5-30/5

Lov, Kristi Himmelsfärd

6/6

Lovdag

10/6

SkolavslutningInformationsmöte & Öppet hus

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Följ oss på Instagram

Oscar, årskurs 7

”Jag tycker om de personliga handledningssamtalen som vi har varje vecka. Där får man hjälp och stöd och en nära relation med sin lärare.”

Emma, årskurs 7

”Under undervisningspasset workshop lär vi oss att ta ansvar och arbetar med det vi behöver. Vi träffar olika lärare och elever i flera årskurser. Det är jättebra.”

OM OSS

Jobba på Kunskapsskolan

Vi arbetar för att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt.
Vi utmanar och coachar dem för att de ska klara sina mål och framtida studier. I det här arbetet krävs duktiga och engagerade pedagoger och medarbetare, men också ett bra ledarskap. Kom och bli en del av oss!

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.