Jag heter Erik Hartwig och är rektor här på Kunskapsskolan Borlänge sedan våren 2018. På Kunskapsskolan har jag arbetat sedan hösten 2013, både som lärare och biträdande rektor.

Lärarexamen har jag från lärarprogrammet i Uppsala inom ämnena biologi, kemi och naturkunskap. Jag är uppvuxen i Falun men numera bosatt i Leksand tillsammans sambo och våra två barn. På fritiden tycker jag om att åka skidor, cykla samt snickra. Att få skida långa turer på fjället med pulka och matsäck är en riktig favorit för mig.

Möjligheten att få undervisa och handleda varje elev på individnivå är en av Kunskapsskolans största fördelar. Eleverna utmanas, blir sedda och utvecklas tillsammans med sin lärare och personliga handledare. Detta är en av anledningarna till att jag valde att börja jobba på Kunskapsskolan Borlänge.

Mitt mål är att alltid ha elever och personal som trivs i skolan. Skolan ska vara en lugn plats där eleverna ska känna sig välkomna och uppmärksammade. Fokus kommer hela tiden att ligga på undervisning och att eleverna når sina uppsatta mål.

Den utmaning som jag nu ställs inför känns verkligen inspirerande och rolig, att få leda Kunskapsskolan Borlänge vidare i rätt riktning. Detta arbete gör jag inte ensam utan tillsammans med en mycket engagerad och kunnig personalstyrka. Vi arbetar för en fortsatt lugn, trygg och trivsam skola med hög måluppfyllelse.