Rektorn har ordet oktober - Kunskapsskolan Borlänge

Tillförordnad rektor Erica Sterkenburg berättar om händelser på skolan.

Oktober 2019

Nu har halva terminen gått och eleverna kommer att få en välförtjänt vila under en veckas höstlov (vecka 44). Vi är också i full färd med de förlängda personliga handledningssamtalen tillsammans med elever och vårdnadshavare. Där ni får återkoppling om hur det går för era barn i skolan. Vi är glada och tacksamma för att ni vårdnadshavare involverar er i barnens skolgång och är delaktiga i deras utveckling.

Kom ihåg!
Efter höstlovet inleds de muntliga nationella proven i svenska, engelska och matematik för årskurs 6 och 9. Dessa kommer att fortlöpa under hösten och är klara till jul. Era barn kommer att få mer information av sina lärare.

Den 29 november har vi studiedag och eleverna är lediga. Terminen avslutas 20 december och vårterminen startar igen 9 januari med upprop samt utvecklingssamtal under 9-10 januari.

Matleverantör
Som jag tidigare har informerat er om har vi haft problem med vår nya matleverantör Närda. Vi har under höstterminen arbetat intensivt för att få matsituationen att fungera men dessvärre är det fortfarande inte tillräckligt bra. På grund av det har Kunskapsskolan centralt startat en juridisk process för de skolor där det fortfarande råder stora brister och vår skola är en av dem. Vi kommer inte att ge oss förrän vi har en situation vi är nöjda med.

Jag kommer att hålla er informerade.

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta mig via mejl eller telefon.

Med vänlig hälsning,
Erica Sterkenburg