Ansök
Om oss

Rektorn har ordet november - Kunskapsskolan Borlänge

Rektor Erica Sterkenburg berättar om händelser på skolan.

November 2022

Hej!

Efter en veckas välförtjänt lov har våra elever kommit igång med skolarbetet igen. Innan lovet hann vi med många trevliga förlängda PH-samtal och ser fram emot resten. Veckorna fram till jul brukar gå fort och mycket kommer hända under dessa veckor.

Redan på fredag, 11 november, inviger vi vårt nya bibliotek. Eleverna har fått svara på en enkät om läsning och skickat in lästips och önskemål om böcker de skulle vilja ha på skolan. Vi kommer under våren att ha en lässatsning där vårt bibliotek kommer vara viktig del.

Vidare kommer vi anordna en konstutställning den första december. Då får våra elever ställa ut konstverk som de skapat på bilden. Vi har även bjudit in Dalarnas konstförening och media till detta tillfälle. En separat inbjudan kommer senare!

Eftersom Kunskapsskolan Borlänge i år fyller 10 år kommer vi hålla ett jubileum den 14:e december dit även ni vårdnadshavare är varmt välkomna! Vi bjuder på lätt förtäring, visar skolan, elever spelar musik och håller i lite lekar och tävlingar. Ni har även möjlighet att titta på vår nybyggda NO-sal.

Ytterligare en satsning är att årskurs 4-6 gått med i Rörelsesatsning i skolan. Detta är ett samarbete mellan Region Dalarna och Riksidrottsförbundet. Satsningen är ett arbete som bidrar till att skolan blir mer rörelserik. Eleverna kommer märka detta genom fler ledda rastaktiviteter och rörelsepauser under lektionerna.

Om ni har bekanta som är intresserade av vår skola vill jag även passa på att tipsa om våra informationskvällar som hålls 17 november samt 30 november, klockan 17:00 - 18:30. Under dessa kvällar presenterar vi skolan och vårt arbetssätt.

Vänliga hälsningar,
Erica Sterkenburg
Rektor Kunskapsskolan Borlänge

Vill du läsa fler rektorsbrev? Du hittar alla läsårets rektorsbrev under aktuellt där du kan filtrera på rektorn har ordet.

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.