Ansök
Om oss

Rektorn har ordet december - Kunskapsskolan Borlänge

Rektor Erica Sterkenburg berättar om händelser på skolan.

December 2022

Hej!

Vi närmar oss slutet av en händelserik termin där vi bland annat fått ett nytt bibliotek, en ny och mycket större NO-sal och så har vi genomfört vårt tioårsjubileum. Era barn har arbetat på bra hela terminen och förtjänar nu ett jullov!

Ni som bor i Borlänge och har barn som går i årskurs 6 har fått ett mail angående skolval från Borlänge kommun. Om ni önskar att ert barn går kvar hos oss i årskurs 7 behöver ni inte vidta några åtgärder gentemot oss. Ert barn kommer att flyttas upp till årskurs 7 automatiskt. I och med att ni kryssar i Kunskapsskolan i mailet om skolvalet meddelar ni kommunen att ni valt oss.

Som ni fått information om från ert barns handledare är terminsavslutningen 21 december. Vi kommer då ha en kortare dag med fika och pepparkakspyntning. Vårterminen startar igen 9 januari med upprop följt av två dagar med utvecklingssamtal. Skoldagar enligt ordinarie schema från 12 januari. Information om tid för ditt barns utvecklingssamtal kommer skickas ut av ditt barns handledaren.

Elevernas betyg kommer skickas hem per post den 21 december. Information har tidigare gått ut om att vi sedan i somras har en ny läroplan och nya betygskriterier i alla ämnen. I länken nedan kan ni se en tydlig och informativ film från Skolverket om hur lärare sätter betyg. Filmen är cirka 5 minuter lång. “Hur sätter lärare betyg?”

Slutligen vill vi på Kunskapsskolan tacka er vårdnadshavare för ett gott samarbete denna termin och önska er en riktigt God Jul!

Hälsningar,
Erica Sterkenburg
Rektor Kunskapsskolan Borlänge

Vill du läsa fler rektorsbrev? Du hittar alla läsårets rektorsbrev under aktuellt där du kan filtrera på rektorn har ordet.

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.