Här hittar du som elev och förälder information som rör skolan.

För att underlätta för dig som elev och förälder har vi samlat all information som rör skolan på den här sidan. Hittar du inte den information som du söker får du gärna mejla oss så hjälper vi dig!

Sjukanmälan

• Sjukanmälan av elev ska göras av elevens förälder före kl 9.00 (år 6-9) och före kl. 8.00 (år 4-5).
  • Uppge namn på elev, basgrupp samt orsak. Sjukanmälan ska göras varje dag om man inte tidigare angett att eleven kommer att vara sjuk även dagen efter. Sjukanmälan telefon: 0515-86905.
  • Vid frånvaro utan anmälan skickas ett automatisk sms till registrerat nr. Har ni frågor eller problem med skola24, kontakta er handledare.

Matsedel

Se vad som serveras på skolan framöver.

Plan mot diskriminering och kränkande behandling

Här kan du läsa om hur vi arbetar för att förhindra diskriminering och kränkande behandling på skolan.

Ledighetsansökan

Vid ansökan om ledighet görs en samlad bedömning av den enskilde elevens situation. Bedömningen ligger sedan till grund för om ledighet kan beviljas.