Rektorn har ordet 11 februari - Kunskapsskolan Enköping

Rektor Lars Jonsson berättar om händelser på skolan.

Enköping 2021-02-11

Hej,

Vi har tillsammans med vår huvudman fattat beslut om att fortsätta arbeta med delvis distansundervisning för högstadieeleverna. Läget i samhället kring Covid -19 är i princip oförändrat och Folkhälsomyndigheten har inte kommit med några nya rekommendationer för grundskolan.

Hur det blir efter sportlovet återkommer vi med under vecka 8.

För årskurs 4-6 är läget oförändrat och de fortsätter att gå i skolan som vanligt.

Planen för vecka 7 ser ut på följande sätt:
De årskurser som står på respektive dag har distans- / fjärrundervisning.

Distansundervisning

måndag

tisdag

onsdag

torsdag

fredag

Årskurs 9

Årskurs 7

Årskurs 8

Årskurs 9

Årskurs 7

PH-samtal och basgruppssamlingar sker via länk under distansdagarna. Eleverna kommer att få en dagsplanering med mötesinbjudningar till lektioner av sin basgruppslärare för dessa dagar.

Nya formulär kommer skickas ut angående lunchlådor. Eleverna som beställt mat hämtar denna vid köksingången på skolan mellan 10.45 och 12.45. Ring på klockan vid dörren.

Vi tackar för bra samarbete och hoppas att vi snart ser en ljusning i läget i takt med vårens ankommande, så vi kan återgå till det normala.

Med vänliga hälsningar,
Lars Jonsson, rektor