Ansök
Om oss

Rektorn har ordet december - Kunskapsskolan Enskede

Rektor Martin Norin berättar om händelser på skolan.

Rektorsbrev december 2022

Hej!

Det känns nästan overkligt hur fort den här terminen har gått! Kanske är det för att jag är ny rektor på skolan, kanske är det för att även jag blir äldre - oavsett anledning så är höstterminen slut och jul och nyår står åter för dörren.

Ofta rusar vi bara på i livet och glömmer att reflektera kring de framgångar och positiva saker vi lyckats med. Det är tid för det nu. Jag hoppas att alla våra elever och medarbetare lämnar för jullov med en positiv känsla av att ha ansträngt sig och gjort sitt bästa under terminen för att nå sina mål.

Terminsstart 9/1
Måndag 9/1 startar vi upp vårterminen med upprop och förberedelse inför utvecklingssamtal.

Alla elever i årskurs 6 och 7 startar klockan 09:00 och alla elever i årskurs 8 och 9 startar klockan 10:00. Samtliga årskurser slutar efter lunch.

Utvecklingssamtal
Vi börjar med utvecklingssamtal efter lunch måndag 9/1 och fortsätter under kommande två heldagar 10/1 och 11/1. Våra lärare har samtalen här i skolan och vi önskar i första hand att ni kommer hit, men om ni har väldigt svårt att få till det har vi möjlighet att erbjuda digitala samtal. Ordinarie schema startar 12/1.

Öppet hus 19/1
Torsdag 19/1 mellan klockan 18:00 och 20:00 har vi öppet hus som riktar sig till elever som står i vår kö inför antagning till nästa årskurs 6. Elever i nuvarande årskurs 6 och alla våra lärare finns på plats och arbetar med skolarbete. Mer information om detta skickas ut till elever och vårdnadshavare i årskurs 6 vid skolstart i januari.

Tack för ert samarbete under denna termin, jag önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!

Med vänlig hälsning
Martin
martin.norin@kunskapsskolan.se

Vill du läsa fler rektorsbrev? Du hittar alla läsårets rektorsbrev under aktuellt där du kan filtrera på rektorn har ordet.

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.