Här hittar du som elev och förälder information som rör skolan.

För att underlätta för dig som elev och förälder har vi samlat all information som rör skolan på den här sidan. Hittar du inte den information som du söker får du gärna mejla oss så hjälper vi dig!

Sjukanmälan

All frånvaro anmäls direkt till Skola24, före klockan 8.00 varje morgon.
Webbsida: kunskapsskolan.skola24.se
Det går också bra att ladda ner appen Skola24

Matsedel

Se vad som serveras på skolan framöver.

Plan mot diskriminering och kränkande behandling

Här kan du läsa om hur vi arbetar för att förhindra diskriminering och kränkande behandling på skolan.

Här kan du läsa om en förkortad elevversion av plan mot diskriminering och kränkande behandling.

Ledighetsansökan

Vid ansökan om ledighet görs en samlad bedömning av den enskilde elevens situation. Bedömningen ligger sedan till grund för om ledighet kan beviljas.

Ordningsregler

Här kan du läsa om hur vi på Kunskapsskolan Fruängen arbetar för en god studiemiljö samt hög trygghet och trivsel.