Ansök
Om oss

Rektorn har ordet 22 januari - Kunskapsskolan Fruängen

Rektor Linus Gellerstedt berättar om händelser på skolan.

2021-01-22

Uppdatering ang distansundervisning

Hej

Vi har beslutat att kalla tillbaka årskurs 6 till skolan redan från och med nästa vecka. Utifrån läget och rådande förutsättningar har Kunskapsskolans ledning i samråd med mig gjort bedömningen att årskurs 6 ska vara på skolan varje dag från v. 4. Det uppdaterade schemat för veckan ser du nedan. För övriga årskurser innebär det inga förändringar.

v.4

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

år 6

Skolan

Skolan

Skolan

Skolan

Skolan

år 7

Skolan

Distans

Skolan

Distans

Skolan

år 8

Distans

Skolan

Distans

Skolan

Distans

år 9

Skolan

Distans

Skolan

Distans

Skolan

I övrigt håller vi fast vid samma upplägg som tidigare:

  • Vissa elever kallas till skolan även då årskursen har distans.
  • Skollunch finns för alla elever alla dagar (fortsätt anmäla till handledare om en elev vill ha skollunch på en distansdag).
  • Eleverna följer sitt ordinarie schema och har undervisning antingen i skolan eller på distans. Vi kommer också att försöka utveckla workshop på distans så att det blir ännu lättare för eleverna att få stöd av ämneslärarna när de jobbar hemifrån.

För tiden vecka 5 - 8 (fram till sportlovet) pekar det mesta på att vi kommer att fortsätta med en blandning av undervisning i skolan och på distans. Årskurs 6 kommer då att vara i skolan varje dag och övriga årskurser kommer att vara i skolan två dagar och därefter en dag hemma på ett rullande schema. Mer information om detta kommer nästa vecka, senast på torsdag.

Som tidigare så kan planeringen justeras om läget förändras.

Med vänlig hälsning,
Linus Gellerstedt

Vill du läsa fler rektorsbrev? Du hittar alla läsårets rektorsbrev under aktuellt där du kan filtrera på rektorn har ordet.

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.