Rektorn har ordet 12 mars - Kunskapsskolan Fruängen

Rektor Linus Gellerstedt berättar om händelser på skolan.

Uppdatering angående distansundervisning

Hej

Efter en annorlunda skolvecka med många elever på distans så kommer vi från och med måndag 15 mars att återgå till samma upplägg som gällde innan sportlovet med en årskurs hemma per dag.

Det innebär att årskurs 6 är på skolan som vanligt och att årskurs 7-9 har en blandning av distansundervisning och undervisning på skolan enligt schemat nedan.

Beslutet om distansundervisning är fattat av Kunskapsskolans ledning på inrådan av Smittskydd Stockholm och gäller för två veckor (v 11 och 12). Sannolikt kommer vi också att följa samma upplägg under vecka 13. Beslut om detta fattas under vecka 12 och meddelas er direkt.

Jag vill också passa på att påminna om att svara på föräldraenkäten som du fått i mailen. Det är väldigt viktigt för oss att veta hur du ser på skolan och ditt barns utbildning.

Till sist några saker som vi sagt tidigare och som alltjämt gäller:

• Vi fortsätter att följ utvecklingen i skolan och samhället och stämmer löpande av med Kunskapsskolans krisgrupp och Smittskyddet.
  • Vi fortsätter att kalla vissa elever i årskurs 7-9 till skolan om vi bedömer att det är nödvändigt.
  • Skollunch kommer att finnas tillgängligt för elever i årskurs 7-9. Om ditt barn går i årskurs 7-9 och du vill ha skollunch en distansdag så ska du maila till ditt barns handledare och anmäla detta i förväg.
  • Kom ihåg att meddela skolan:
  • om ditt barn testar positivt för covid (meddela tidpunkt för testet och tidpunkt för första symtom)
  • om någon i hemmet testar positivt (hemisolering gäller enligt vårdens direktiv)
  • om ditt barn är hemma med misstänkta symtom (kontakta vården för vägledning

Schema v 11-12

v.11