Rektorn har ordet 26 mars - Kunskapsskolan Fruängen

Rektor Linus Gellerstedt berättar om händelser på skolan.

Uppdatering angående distansundervisning

Hej

Det är dags för en ny uppdatering av läget på skolan med distansundervisning. Vi kommer precis som vi aviserat tidigare att fortsätta under sista veckan innan påsklovet (v 13) med samma upplägg som vi haft under vecka 11 - 12. Det innebär att årskurs 6 är på skolan varje dag och årskurs 7-9 är på distans var tredje dag. Schemat ser ni nedan.

När det gäller veckorna efter påsklovet så har Kunskapsskolan sökt information från Smittskyddet om en eventuell stängning liknande den efter Sportlovet, men vi har inte fått något tydligt besked. Det råder osäkerhet kring hur det blir för högstadiet och vi kommer att återkomma när vi vet med bestämdhet vad som gäller för oss.

För vecka 13 gäller:

• Vi fortsätter att följa utvecklingen i skolan och samhället och stämmer löpande av med Kunskapsskolans krisgrupp och Smittskyddet.
  • Vi fortsätter att kalla vissa elever i årskurs 7-9 till skolan om vi bedömer att det är nödvändigt.
  • Skollunch kommer att finnas tillgängligt för elever i årskurs 7-9. Om ditt barn går i årskurs 7-9 och du vill ha skollunch en distansdag så ska du maila till ditt barns handledare och anmäla detta i förväg.
  • Meddela skolan om:
  • ditt barn testar positivt för covid (meddela tidpunkt för testet och tidpunkt för första symtom)
  • någon i hemmet testar positivt (hemisolering gäller enligt vårdens direktiv)
  • ditt barn är hemma med misstänkta symtom (kontakta vården för vägledning)

Schema distansundervisning v 13

v.13

år 7

Långfredag

år 8

år 9

Skolan

Vi vill rikta ett stort tack till er som svarat på föräldraenkäten. Era synpunkter är en viktig del i skolans systematiska kvalitetsarbete - tillsammans når vi längre!

Linus Gellerstedt