Rektorn har ordet augusti - Kunskapsskolan Jönköping

Rektor Linda Noaksson berättar om händelser på skolan.

Augusti 2020

Hej,

Sommarledigheten närmar sig sitt slut och snart är det dags för skolstart. Som ni vet om har vi haft en speciell vår där covid-19 har gjort att vi har fått agera och göra annorlunda med många olika saker. Vi har gjort vårt bästa för att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer och på så sätt skydda våra ungdomar och alla medarbetare från att bli smittade av covid-19.

13-14 augusti är det dags för utvecklingssamtal (gamla elever) och välkomstsamtal (nya elever). På grund av de rådande omständigheterna kommer vi inte att kunna hålla fysiska möten här på skolan utan vi kommer att bjuda in er till digitala möten i början av nästa vecka. Inbjudan till det digitala utvecklingssamtalet/välkomstsamtalet kommer att skickas ut av ditt barns handledare via mail. Även instruktioner för hur ni gör för att koppla upp er skickas med i mailet.

Externa besök är inte tillåtna på skolan i nuläget. Det betyder att all kommunikation med ditt barns handledare och övrig personal sker via mail och telefon. Ditt barn måste lämnas och hämtas utanför skolan.

Föräldramöten och föräldrautbildning kommer också att ske digitalt. Inbjudan till detta kommer också att skickas ut av ditt barns handledare. Mer information om dessa möten kommer under hösten.

Just nu under de rådande omständigheterna så får vi ta en vecka i taget. I nuläget kan vi inte säga något om till exempel PRAO eller nationella prov. Detta är beslut som sker nationellt och som vi på Kunskapsskolan Jönköping får förhålla oss till. Vi återkommer regelbundet med information.

Ser fram emot ett nytt läsår och hoppas på gott samarbete!

Hör av er till undertecknad vid frågor.

Linda Noaksson
linda.noaksson@kunskapsskolan.se