Rektorn har ordet juni - Kunskapsskolan Katrineholm

Rektor Caroline Bergström om händelser på skolan.

Hej föräldrar!

Efter en minst sagt annorlunda vårtermin är det snart dags för sommarlov. Den sista veckan har bestått av en mycket trevlig avslutningslunch för våra nior, en aktivitetsdag som anordnats av elevrådet och därutöver en hel del basgruppsaktiviteter. Nu är vi redo inför den så välförtjänta sommarledigheten.

Läsårsdatum och skolstart
Läsåret 2020/2021 startar för nya elever tisdagen den 11 augusti klockan 08.25. Skolstart för “gamla elever” sker onsdagen den 12 augusti klockan 08.25. Första skolveckan går eleverna till klockan 12.00. Skollunch serveras alla dagar första veckan. Under eftermiddagstid kommer utvecklingssamtal att hållas. Tider för dessa samtal skickas ut av basgruppshandledarna. För ytterligare information kring lovdatum och studiedagar läsåret 2020/2021 - se vår hemsida kunskapsskolan.se/katrineholm

Skolavslutningen
Som jag tidigare informerat om kommer skolavslutningen imorgon att hållas basgruppsvis på skolans område och kommer tyvärr inte att vara öppen för vårdnadshavare eller anhöriga. Vi hoppas på en trevlig och minnesvärd avslutning även om den inte hålls i Stadsparken på grund av rådande situation.

Mer detaljerad information gällande skolavslutningen har getts av ditt barns basgruppshandledare.

Jag vill avslutningsvis rikta ett stort tack till alla elever, medarbetare och föräldrar för ett lärorikt läsår och för ett gott samarbete! Jag önskar er alla en fin sommar!

Caroline Bergström
Rektor, Kunskapsskolan Katrineholm